https://noveregiony.fra1.digitaloceanspaces.com/image_53596c482e.jpeg
Aktuality

Pojďme zlepšit náš region

10. 2. 2021
NovéBoleslavsko

Pojďte se zapojit do průzkumu a dejte nám vědět, jak se Vám žije právě ve Vašem regionu. Důvodů, proč dotazník vyplnit, pro Vás máme hned několik!

Protože místo, kde žijeme, nám není lhostejné

Kněžmost, Vrchlabí, Rychnov, Kvasiny, Dobrovice – to je náš domov. A domov stojí za to zvelebovat, abychom se v něm všichni měli dobře.

Protože výsledky dotazníkového šetření poputují rovnou do měst a obcí, kterých se týkají 

Právě díky nápadům a projektům z řad veřejnosti byl v minulosti podpořen a realizován nejeden projekt – namátkou třeba lávka přes Jizeru, biotop v Kosmonosech, sdílená kola v Mladé Boleslavi, kulturní prostor Pluhárna nebo festival Maker Faire. A je jen na Vás, jaké další projekty, které mají smysl, ve Vašem kraji vzniknou.

Protože v bezpečném regionu se prostě žije líp

Třeba na Mladoboleslavsku se otázka dopravní bezpečnosti řeší dlouhodobě a pro všechny zúčastněné je jednou z hlavních priorit. Protože bezpečné silnice pro řidiče, chodce i cyklisty jsou zkrátka základ. 

Protože vyplnění dotazníku vám zabere opravdu jen pár minut

Vypadá to složitě, ale ve skutečnosti je to úplně jednoduché. Dotazník budete mít vyplněný dřív, než byste dojeli z Luštěnic do Kosořic!  

Protože neexistuje jednodušší způsob, jak aktivně zasáhnout do dění v regionu 

Jediné, co k tomu potřebujete, je snadná registrace na webu našeho partnera. 

TAK MRKNĚTĚ NA HTTPS://WWW.TRENDARO.CZ/SIGNUP A POJĎTE SE SPOLEČNĚ S NÁMI PODÍLET NA ZVELEBENÍ SVÉHO REGIONU!

 

Jak dotazník funguje: 

  • Ve chvíli, kdy kliknete na odkaz výše, dostanete se na registrační stránku dotazníkového nástroje Trendaro. 
  • Zde zadáte svoji e-mailovou adresu, na kterou Vám přijde potvrzovací zpráva – v té kliknete na odkaz a vytvoříte si heslo. 
  • Jednou z otázek v úvodním dotazníku je i místo bydliště, kde uvedete kraj, v němž žijete – díky tomu Vám po jeho skončení do e-mailové schránky dorazí ten správný dotazník.

Aby bylo dotazníkové šetření opravdu užitečné, je třeba o respondentech pro začátek zjistit i nějaké základní informace. Ale nemějte obavy, Vaše osobní údaje slouží jen a pouze k vyplnění dotazníku a Trendaro je vzhledem k GDPR nebude šířit nikam dál.

Děkujeme, že společně s námi tvoříte, inspirujete a podporujete projekty, které mají smysl.

 

Máte nápad
na zajímavý obsah?
napište nám!