https://noveregiony.fra1.digitaloceanspaces.com/thumb_167_2000_1400_0_0_landscape_84070dc418.jpg
Aktuality

Nadační fond škoda auto podporuje pohyb a dobrý úmysl

28. 9. 2022
NFŠA – Mladé Boleslavsko

V září 2022 se v Mladé Boleslavi konaly hned dvě zajímavé akce spojené s pohybem. Byl to Josyma běh a 1. ročník Jóga Festu. Výtěžky z obou akcí navíc podpořily dobrou věc.

Pokud fandíte sportu a pohybu, mohli jste se v září v Mladé Boleslavi zúčastnit hned dvou akcí spojených s pohybem pro dobrou věc. A to i s celou rodinou, protože obě akce byly určené pro všechny generace.

V neděli 4. září 2022 byla možnost zaběhat si na 10. ročníku Josyma běhu v lesoparku Štěpánka v Mladé Boleslavi. Běžci si mohli vybrat 10km nebo 21km trať nebo štafetu. Výtěžek akce putoval na podporu neziskové organizace Nedoklubko, která podporuje rodiny s předčasně narozenými dětmi a jednotky intenzivní péče neonatologických oddělení. Jedno takové máme i u nás v Klaudiánově nemocnici v Mladé Boleslavi a právě pro něj se letos běželo.

Druhou akcí byl 1. ročník Jóga Festu. Ten se konal o víkendu 10. a 11. září v prostorách Vzdělávacího centra na Karmeli. Akce pro celou rodinu byla opravdu nabitá a pestrá. Vyzkoušet si návštěvníci mohli nejrůznější druhy jógy. Lekce byly každou hodinu a v nabídce byla i jóga pro nejmenší i pro seniory. Na programu byla i meditace a nejrůznější přednášky a workshopy na témata z oblastí osobního rozvoje a zdravého životního stylu. Pro nejmenší bylo připraveno malování na obličej, večer pak v příjemném duchu zakončil koncert. Na Jóga Festu se spolupodíleli ŠKOFIT a ŠKODA AUTO vysoká škola.

Obě akce podpořil Nadační fond ŠKODA AUTO.

Máte nápad
na zajímavý obsah?
napište nám!