https://noveregiony.fra1.digitaloceanspaces.com/image_d88f9c0961.jpeg
Průvodce regionem

EDU týden plný inspirace

28. 7. 2022
NovéBoleslavsko

I v letošním roce proběhne oblíbený cyklus vzdělávacích akcí pro pedagogy všech typů škol a vzdělávacích institucí v České republice. Vzdělávat se tak můžete i během prázdnin. Stačí se přihlásit.

Workshopy a webináře na aktuální pedagogická a společenská témata proběhnou 29. - 31. srpna 2022. Workshopy budou prezenční, jejich kapacita je omezená a v případě zájmu je vhodné se přihlásit co nejdříve. Proběhnou ve všech regionech ŠKODA AUTO – Boleslavsku, Rychnovsku a Vrchlabsku. Webináře pak proběhnou online na platformě MS Teams.

Těšit se můžete na témata jako „Principy nezraňující komunikace ve škole“, „Zdravá třída“, „Komunikace rodina – škola“, „Agrese a šikana“ a mnohé další. Přednášet budou kapacity v oboru, např. známý psycholog PhDr. Václav Mertin, speciální pedagožka se zaměřením na adiktologii a poruchy chování Mgr. Ing. Marta Kozdas, Ph.D. nebo známá specialistka v oblasti sociálních sítí Eliška Vyhnánková. Seznam všech seminářů a webinářů, více informací a možnost registrace najdete na webu Edu týdne. Akce je pro všechny účastníky ZDARMA!

Projekt podporuje Nadační fond ŠKODA AUTO, ŠKODA AUTO vysoká škola, Střední odborné učiliště strojírenské ŠKODA AUTO a ŠKODA Academy.

 

Máte nápad
na zajímavý obsah?
napište nám!